Servis Vako
041 643 676
DEŽURNA SLUŽBA

Nadzor hladilne tehnike

ADAP KOOL

Na sedežu podjetja imamo vpeljan računalniški nadzor (ADAP KOOL) delovanja hladilne tehnike na večjih objektih naših strank, tako lahko že vnaprej predvidimo možnost nepravilnega delovanja. S pomočjo SMS sporočil, ob vsaki temperaturni spremembi, nadzor takoj obvesti dežurnega serviserja. To omogoča strankam in nam neprecenljive prihranke v času in denarju. Ponujamo sodelovanje na področju servisiranja in vzdrževanja trgovinske hladilne opreme, klimatizacijo, kot tudi procesno, tehnološko in laboratorijsko hlajenje.

RETAIL CARE

V podjetju smo uvedli nov in posodobljen računalniški nadzor, ki ga podpira in razvija podjetje Danfoss Electric, RETAIL CARE. Po uspešni predstavitvi in zagonu ga razvijamo v največjem slovenskem trgovskem podjetju. Novi način nadzora je namenjen predvsem prihranku energije na vseh režimih delovanja hladilne tehnike. Po uspešnem testiranju se je izkazalo, da so prihranki merljivi in zagotovljeni tudi do 25 %. Na sedežu podjetja dnevno beležimo porabo energije na objektih, ki jo sistem samodejno spremlja in shranjuje podatke. Vsako odstopanje od predvidenega se beleži na strežniku in je dosegljivo kadarkoli na kateremkoli objektu, ki ga nadzorujemo.

Želite ponudbo?

Kontaktirajte nas za ogled in svetovanje.

Smo pomemben izvajalec elementov in sistemov za klimatizacijo zgradb ter profesionalnega trgovskega hlajenja.

Več o nas

© 2024 Servis Vako d.o.o. Vse pravice pridržane.

Republika Slovenija - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Slovenski Podjetniški Sklad
Evropska unija evropski sklad za regionalni razvoj
Naložbo izdelave spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.